Ir al contenido principal

Jordi Cabré presenta la seva última novel·la, "Sense fi" a l'Espai de Lectura i treball Gorg de Llibres

Jordi Cabré, escriptor consolidat en el panorama actual de la literatura catalana i flamant Premi Sant Jordi de 2019, va presentar la seva última novel·la, "Sense fi", a L'espai de lectura i treball Gorg de Llibres de Viladrau, el passat 19 de juny.

L'escriptor, que té com a segona residència el nostre municipi, va explicar als assistents com es va gestar aquest darrer treball, des del seu estat embrionari fins a l'últim punt i final abans d'enviar-lo a publicació. 

 La regidora de cultura Arola Campaña va obrir l'esdeveniment, on en una presentació íntima i distesa, el també escriptor Joan Marcè - finalista del mateix certamen Sant Jordi - va introduir l'autor fent un repàs per la seva ja extensa trajectòria, que inclou una novel·la inspirada en la nostra vila i la seva tradició associada a les bruixes. Per la seva part, Cabré va desgranar les fonts en les quals s'havia inspirat - Literàries, musicals i cinematogràfiques - per escriure l'obra, al temps que deixava en standby si l'obra posseïa o no un caràcter autobiogràfic - Tal com la crítica ja havia insinuat amb "Digues un desig", la novel·la que li va valdre l'apreciat guardó al 2019 -.



Després de la jornada literària, un torn de precs i preguntes gairebé familiar, on Cabré va respondre els interrogants de tots els assistents, acabant amb les signatures i dedicatòries d'exemplars per segellar el primer acte cultural i literari d'un espai que, de ben segur, acollirà més esdeveniments similars.






Comentarios

Entradas populares de este blog

Contacontes amb Laura Arxé

  El proper 11 de març ens visita la Laura Arxé per oferir-nos una sessió de contacontes. Seràn màgics, divertits, misteriosos...? Veniu a descobrir-ho Activitat gratuïta!    

Presentacions literàries desembre: 'Vèncer la por' de Jordi Amat i 'Relats del Buscador' de Guillem Gallifa

 

Ioga al Gorg

  Després d'una tarda de deures i jocs de taula, hem practicat ioga improvisadament a l'espai!