Ir al contenido principal

Òscar Farrerons presenta el llibre "Històries del Montseny"

 L'estudiós del Montseny Òscar Farrerons va presentar aquest 14 d'agost la seva nova obra a l'Espai Montseny. Un treball que enriqueix la seva ja extensa bibliografia sobre el Montseny.

 

L'esdeveniment, que va omplir la sala principal, va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa, Noemí Bastias, i de l'escriptor i historiador Antoni Pladevall.

Gràcies a tots els que us vau acostar a conèixer una mica més els secrets del nostre Montseny!


Sobre l'Autor:

Arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona i doctor en Enginyeria Multimèdia per la Universitat Politècnica de Catalunya. Postgrau Ensenyament Universitari en Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques. Des de 1995 professor del Consorci Escola Industrial, i des del 2000 de l'Escola Universitària d'Enginyeria T. Industrial de Barcelona. Actualment a l'Escola d'Enginyeria Barcelona.

 Ha exercit ensenyament universitari en el departament de Projectes i des de l'any 2000 en Expressió Gràfica en l'Enginyeria. Ha estat coordinador de l'assignatura troncal "Expressió Gràfica". Director de Treballs Final de Grau i de Projectes Final de Màster de Formació de Professorat de Secundària. Ha format part de comissions per a la provisió de places de professor en Enginyeria Gràfica. Membre del Grup d'Avaluació de Pràctica Acadèmica i de la comissió de Planificació Acadèmica i de Qualitat de l'Escola d'Enginyeria Barcelona Est. Actualment és sotsdirector del departament d'Expressió Gràfica a l'Enginyeria. Més de trenta anys d'experiència en projectes d'enginyeria. Àmbits de col·laboració professional circumscrits a enginyeria civil, urbanisme, sostenibilitat, accessibilitat i deus d'aigües naturals. Membre de Taula Territorial d'Adaptació al Canvi Climàtic de Montseny en projecte europeu LIFE-CLINOMICS.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Contacontes amb Laura Arxé

  El proper 11 de març ens visita la Laura Arxé per oferir-nos una sessió de contacontes. Seràn màgics, divertits, misteriosos...? Veniu a descobrir-ho Activitat gratuïta!    

Presentacions literàries desembre: 'Vèncer la por' de Jordi Amat i 'Relats del Buscador' de Guillem Gallifa

 

Ioga al Gorg

  Després d'una tarda de deures i jocs de taula, hem practicat ioga improvisadament a l'espai!